A RW Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

MiMen Gluténmentes Linzer és Pite (édes) lisztverekék 500 g

MiMen Gluténmentes Linzer és Pite (édes) lisztverekék 500 g

MiMen Gluténmentes Linzer és Pite (édes) lisztverekék 500 g

Gyártó: MiMen

Súly: 500g

A MiMen Linzer és Pite lisztkeverék felhasználásával egyszerűen készíthetünk 

  • búzamentes
  • gluténmentes
  • tojásmentes és
  • tejmentes

linzertésztát és pitéket.

890 Ft
890 Ft / db


A termék raktáron van!

Kedvencek közé

Kérlek add meg a képen látható kódot elküldés előtt.

MiMen Gluténmentes Linzer és Pite (édes) lisztverekék 500 g

Felhasználásával egyszerűen és gyorsan készíthetünk búzamentes, gluténmentes, tojásmentes és tejmentes linzereket, vagy finom mindenmentes pitét süthetünk belőle.

Összetevők: kölesliszt, tápióka keményítő, csicseriborsó liszt, dextróz, útifűmaghéj liszt (psyllium rost), étkezési só, térfogatnövelő szer (nátrium-karbonátok), stabilizátor (xantángumi).

 

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia 1485 kJ / 351 kcal
Zsír 3,3 g
   melyből telített zsírsavak         0,4 g
Szénhidrát 67,8 g
   melyből cukrok 6,7 g
Rost 5,6 g
Fehérje  9,7 g
1,52 g

 

Tárolás:    Száraz, fénytől védett, hűvös helyen
Kiszerelés:    500 g
Származás:    Magyarország
Gyártó:    Hunorganic Kft.

 

 

Felhasználási javaslatok


LINZER

Hozzávalók:

  • 250 g MiMen Linzer és Pite lisztkeverék
  • 50 g cukor vagy ennek megfelelő mennyiségű cukorhelyettesítő
  • 12,5 g vaníliás cukor
  • 100 g margarin vagy vaj
  • 25 ml víz
  • 1 teáskanál citromlé

A hozzávalókat összedolgozzuk. Ha túl meleg van és lágy a tészta, tegyük hűtőbe 1-2 órára vagy akár egy éjszakára, majd lisztezett deszkán nyújtsuk ki és szaggassuk ki a kívánt formára. Előmelegített, 180°C fokos sütőben néhány perc alatt süssük, míg a széle picit barnulni kezd. Összeragaszthatjuk lekvárral, csoki krémmel, mogyorókrémmel.

 

MÁKOS PITE

A fenti recept alapján összegyúrt tészta egyik felét tegyük kisebb tortaformába, kenjük meg baracklekvárral és máktöltelékkel, majd a tészta másik feléből készítsünk rácsokat a töltelék tetjére. Előmelegített, 180°C fokos sütőben süssük kb. 30-35 percig.

 

 

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció