A RW Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Almitas Szűrt kókuszolaj üvegben 1000 ml

Almitas Szűrt kókuszolaj üvegben 1000 ml

Almitas Szűrt kókuszolaj üvegben 1000 ml

Gyártó: Almitas

Súly: 1 000g

Minőségi szűrt Almitas kókuszolaj/kókuszzsír, vegyszermentes termesztésből származó kókuszból. Az olajból kíméletes eljárással eltávolításra kerültek a kókusz illatanyagok, így sütéshez-főzéshez egyaránt használható.

 

  • íztelen, illatmentes kókuszolaj
  • NEM hidrogénezett
  • vegyszermentes

 

 

1 490 Ft
1 490 Ft / db


A termék raktáron van!

Kedvencek közé

Kérlek add meg a képen látható kódot elküldés előtt.

Minőségi, szűrt kókuszolaj, vegyszermentes termesztésből származó kókuszból. Az olajból kíméletes eljárással eltávolításra kerültek a kókusz illatanyagok, így sütéshez-főzéshez egyaránt lehet használni.


23 Celsius-fok fölött folyékony, az alatt ködösödni kezd, majd megdermed, ami nem befolyásolja a termék minőségét.

Összetevők: 100 % szűrt, minőségi kókuszolaj


Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 3765 kj/900 kcal, Zsír: 100 g, amelyből telített zsírsavak: 93 g és egyszeresen telítetlen zsírsavak: 7 g, Szénhidrát: 0 g, amelyből cukrok: 0 g, Fehérje:  0g, Só: 0 g

Nettó térfogat: 1000 ml


Tárolás: Napfénytől védetten szobahőmérsékleten tartható, hűteni nem szükséges.
Földimogyorót, szezámot és mogyoróféléket feldolgozó üzemben készült.

 

Miért használj kókuszolajat sütéshez és főzéshez? 

A kókuszban lévő telített zsírsavak nagyrészt középláncú trigliceridek (MCT-k).  Az ilyen zsírsavak anyagcseréje a hosszú láncú telített zsírsavaékhoz képest könnyebben történik meg, és inkább energiatermelődésre fordítódik, nem pedig lerakódik.

A kókuszban lévő zsír kb. 50%-a laurilsav. A laurilsavból az emberi szervezetben monolaurin lesz, mely vírusölő és baktériumellenes hatású. 

A kókuszolaj antioxidáns hatása miatt is népszerű.

A kókuszolajjal rendkívül jó és sütni, mivel a forráspontja 232 C, és eközben alacsony az oxidációs százaléka, tehát sütés közben kevésbé alakul át egészségtelen zsírrá.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció